Leden

Lichting 2013

Fleur Nijsten

Geboorte: 07-11-1993
Studie: Bedrijfseconomie
Fleur, onze echte Limburgse dame, is altijd enorm vrolijk! Ze flapt er gewoon uit wat ze vindt, en is altijd in voor gezellige feestjes waar ze de stemming brengt met haar leuke dansjes. Daarnaast is ze ook sportief, vroeger deed ze op erg hoog niveau aan handbal, tegenwoordig doet ze vooral aan hardlopen en crossfit. Ook heeft ze 4 jaar lang met veel plezier op Het Dorstige Nijlpaard gewoond, maar dit plekje heeft ze ondertussen ingeruild voor een ander fijn plekje in Tilburg, maar wanneer het kan, is ze er altijd bij om met ons overal een feestje van te maken.

Simone Horrevorts

Geboorte: 19-01-1993
Studie: Operations management and logistics
Simone is een echte doorzetter; als zij iets in haar hoofd heeft gehaald, dan gaat ze er ook volledig voor. Zowel voor haar studie Technische Bedrijfskunde als voor hockey, squash, SSRE en niet te vergeten voor Lalyta geeft ze zich dan ook voor de volle 100%. Niemand weet hoe ze het doet, maar combineren kan ze als de beste. Bij elke activiteit van Lalyta zal Simone dan ook vrolijk tot de late uurtjes aanwezig zijn, om vervolgens de volgende ochtend weer fris en fruitig in de collegebanken te zitten. Simone laat iedereen zien dat een zware studie goed te combineren is met een druk en sociaal studentenleven.

Dasha Simons

Geboorte: 08-11-1993
Studie: Industrial Design
Dasha heeft vele verschillende kanten. Op het begin komt vrij rustig over, maar zodra je haar beter kent, merk je dat ze alles behalve dat is. Ze weet hoe ze een feestje moet bouwen, zodra de muziek aan gaat kan Dasha niet meer stil staan. Als een van de eerste staat ze te dansen. Bovendien is Dasha iemand op wie je kan bouwen. Als je haar vertrouwen hebt gewonnen zal ze voor je door het vuur gaan. Ze zal zichzelf zelfs wegcijferen als dat nodig is om te helpen. Tenslotte kan ze zich erg goed inleven in anderen, waardoor ze altijd goed kan helpen of advies kan geven. Al met al is Dasha een geweldige vriendin!

Lichting 2014

Julia Beekmans

Geboorte: 19-03-1994
Studie: Architectural Urban Design and Engineering
Zelfs in de zwaarste tijden, of de drukste periodes zal je Julia altijd vrolijk tegen komen. Haar studie gaat haar goed af, mede dankzij haar perfectionisme. Inzet zal nooit tekortschieten, want alles wat ze doet zal perfect worden afgerond. Julia zal altijd voor haar vriendinnen klaar staan en iedereen vrolijk maken. Een aardig woordje, leuke anekdote of hilarisch verhaal is altijd te horen bij Julia. Zo kan zij menig uurtjes aan de bar tot fantastische avonden maken. Een echte sfeermaker en optimist is zij.

Lotte Jonkergouw

Geboorte: 18-08-1992
Studie: Design Academy
Lotte is onze creatieveling. Als studente van de Design Acadamy, maakt ze lange dagen. Op het eerste gezicht lijkt Lotte een klein, lief, rustig meisje, maar niets is minder waar. Ze bezit veel doorzettingsvermogen en power en zal dan ook nooit stil zitten. ‘Niet zeuren maar doen’ is haar motto en dit heeft haar tot nu toe al ver gebracht. Ze pakt dingen graag aan en maakt er vervolgens dan ook het beste van. Ondanks haar lange dagen, probeert ze altijd tijd vrij te maken voor Lalyta en mogen we genieten van haar aanwezigheid. Pas op dat je niet in een van haar vele grapjes trapt, ze kan heel overtuigend zijn!

Rosa Kuipers

Geboorte: 28-01-1995
Studie: Technische Bedrijfskunde
Rosa is een hardwerkende, gezellige en enthousiaste meid. Als ze iets wil gaat ze hier ook helemaal voor. Zo gaat haar studie, technische bedrijfskunde, haar heel goed af. Ze is ook heel sportief en vooral dansen is haar passie. Dit is op de dispuutsavonden en andere feestjes goed te merken, Rosa kan namelijk niet goed stil staan en je ziet haar heel vaak een dansje wagen. Verder kun je Rosa ook vaak vinden op het TU/e sportcentrum of hardlopend door de stad. Met Rosa erbij is het altijd gezellig, ze kan het met iedereen goed vinden en is altijd in voor een praatje.

Caro Swelsen

Geboorte: 24-10-1993
Studie: Innovation management
Onze lieve, soms en beetje rustige, maar zeker grappige Caro werd in 2012 geïnstalleerd bij de vereniging. Na een jaar te hebben rond gekeken bleek Lalyta toch voor haar weggelegd. Gelukkig mogen wij Caro tot lichting 2014 rekenen! Vanuit een van de kleinste dropjes van Nederland, is zij van Limburg naar Brabant gekomen om hier het studentenleven mee te maken. Caro is een echte doorzetter! In Limburg is ze nog op de hockeyclub te vinden, maar ook in Eindhoven is zij altijd van de partij. Lalyta is haar enig doel, Technische Bedrijfskunde, ach dat komt wel.

Bente van Teeffelen

Geboorte: 04-05-1995
Studie: Medische Wetenschappen en Technologie
Bente staat altijd klaar voor iedereen, soms cijfert zij zichzelf daar bij helemaal weg. Ze pept degene op die het nodig hebben en zal zelf zonder zeuren altijd door gaan. Met Bente kun je altijd lekker grapjes maken. Zij is goed voor de gek te houden. Maar vertel haar geen onzin dan krijg je de blik. Naast actief lid bij Lalyta en het harde werken op school is Bente een fanatiek volleybalspeelster.

Valery Visser

Geboorte: 23-06-1995
Studie: Biomedische Technologie
Valery is een echte lieve meid met een groot hartje. Ze zal er altijd voor je zijn op de momenten dat je haar nodig hebt en je altijd uit de brand helpen. Bovendien is Valery heel erg in voor nieuwe uitdagingen waar ze dan ook voor de volle 100% voor gaat! Zowel bij haar studie zien we dit terug, als bij Lalyta. Niets is voor haar teveel. Zo gaat ze komend jaar met de Intro Activiteiten Commissie een geweldige intro neerzetten. Ook is Valery een echte sportieveling; zwemmen doet ze namelijk als een visje in het water.

Lichting 2015

Maxime Leenders

Geboorte: 28-06-1994
Studie: Technische Bedrijfskunde
Maxime studeert technische bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven. Ze lijkt in eerste instantie een rustig meisje. Naarmate je haar beter leert kennen, merk je al snel dat Maxime helemaal niet zo rustig is. Wanneer ze de muziek hoort is ze de eerste die op de dansvloer staat en haar geweldige moves aan iedereen laat zien. Maxime staat altijd positief in het leven en ziet overal de voordelen van in. Ze zal er dan ook altijd voor zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt.

Rafke Fleischeuer

Geboorte: 03-01-1995
Studie: Operations, management and logistics
Rafke studeert technische bedrijfskunde aan de TU in Eindhoven. Ze is iemand die altijd in is voor een grapje en iedereen aan het lachen wil maken. Wanneer Rafke op een feestje komt, waar ze niemand kent, zal ze de eerste zijn die met iedereen even een praatje maakt. Rafke is een hele lieve meid en zal helpen waar nodig. Ook is ze heel sportief en elke week op het hockeyveld te vinden. Heeft Rafke een doel voor haar ogen dan gaat ze hiervoor.

Pauline Offeringa

Geboorte: 22-08-1995
Studie: Scheikundige Technologie
Pauline studeert scheikundige technologie aan de TU in Eindhoven. Ze is altijd heel serieus met haar studie en heel enthousiast en gedreven in de dingen die ze leuk vind. Ze zal graag haar mening met je delen, maar ook zal ze de mening van andere respecteren. Ze zal daarom ook altijd klaar staan voor de mensen die dicht bij haar. Ook is Pauline heel gezellig en maakt ze graag met iedereen een praatje.

Jade Smulders

Geboorte: 09-10-1994
Studie: Sport en Bewegingseducatie
Jade zit op de Fontys sporthogeschool in Eindhoven. Dit geeft al aan dat ze een sportief meisje is, heel veel energie heeft en het liefst altijd in beweging is. Hockey is haar sport en dit doet ze dan ook regelmatig met veel plezier. Jade is een lieve, spontane meid en zal ook nooit een kwaad woord over iemand spreken. Ze is een grote dierenvriend en vind het leuk om leuke uitjes met vriendinnetjes te organiseren.

Lichting 2016

Anne Lemmens

Geboorte: 18-08-1996
Studie: Pedagogiek
Anne is een gedreven meid die door gaat tot het gaatje. Zowel in haar studie pedagogiek als op het hockeyveld in haar geboorteplaats Oisterwijk. Goed voorbereid en met perfectie doet ze haar stage om vervolgens door te gaan naar de dispuutsavond. Ze lijkt misschien een klein meisje maar ze zit bom vol vrolijkheid en energie, die niet voor de dansvloer wegschiet. Ook komend jaar zal ze haar plan kwaliteiten gaan inzetten bij de Intro Activiteiten Commissie.

Christel van den Nieuwenhuizen

Geboorte: 15-07-1997
Studie: Psychology & Technology
Christel is een echte doorzetter, niet klagen maar gewoon doen. Ze kan heel spontaan uit de hoek komen waardoor ze iedereen altijd aan het lachen kan maken. Christel weet veel van computers en heeft een voor liefde voor gadgets. Het zal niemand dan ook verbazen dat ze Web Science studeert aan de TU. Met haar positieve houding en haar eeuwige stroom van grapjes zorgt ze altijd voor een vrolijke en gezellige vibe.

Annelou Schellekens

Geboorte: 28-02-1998
Studie: Organisatiewetenschappen (Tilburg universiteit)
Een lieve, hardwerkende meid die altijd in is voor een feestje. Annelou wil namelijk graag alles meemaken. Feestje, borrel, toernooi, noem het maar op en Annelou is er als eerste bij! Naarmate de avond vordert en de drankjes rijkelijk vloeien, komt Annelou steeds losser en laatst ze haar dansmoves en enthousiasme graag zien. Naast al het feesten heeft Annelou ook nog een serieuze kant. Ze is afgelopen jaar begonnen aan de Tilburg universiteit en is hier erg gedreven in en het gaat haar dan ook goed af!

Lichting 2017

Meike Feitsma

Geboorte: 25-1-1999
Studie: Psychologie (Tilburg universiteit)
Meike is altijd vrolijk en enthousiast en ze kan iedereen aan het lachen maken. Tijdens feestjes is Meike altijd in voor een lekkere borrel en voor leuke spelletjes. Ook is ze altijd in voor een gezellig praatje. Meike is ze erg zorgzaam, dit uit ze bij haar studie maar ook bij haar vriendinnen. Meike wil iedereen altijd helpen en is echt een gevoelsmens. Ze geeft heel veel om haar familie en vrienden.

Kim van Hoeve

Geboortedatum: 7 juni 1997
Studie: Technische bedrijfskunde
Kim is een hele sociale meid, ze is altijd in voor een feestje en blijft dan ook graag tot de late uurtjes doorfeesten. Kim is heel erg netjes en heeft haar spullen altijd op orde. Verder is ze ook creatief en is ze altijd degene met een oplossingen. Kim is altijd in voor leuke activiteiten. Ook vindt Kim het belangrijk om nog veel bij haar familie en vrienden uit Terneuzen te zijn. Ondanks de lange reistijd zal je Kim hier nooit over horen klagen. Tevens is Kim momenteel de Beryl van het dispuut.

Eva Miltenburg

Geboortedatum: 5 februari 1998
Studie: Verpleegkunde
Eva is erg gedreven in alles wat ze doet. Ze praat met veel passie over haar opleiding en ondanks het niet altijd even makkelijk is zet ze altijd door. De gedrevenheid is ook terug te zien in het feit dat ze de Alpe d’Huez op fietst om zo geld op te halen voor het goede doel. Eva is een heel zorgzaam type en daarom past de studie Verpleegkunde ook zo goed bij Eva. Soms kan ze zichzelf even verliezen in haar gedachten en zit ze je dagdromend aan te kijken, maar dit zorgt vaak voor veel grappige momenten. Tevens is Eva momenteel de Onyx van het dispuut.

Emmy Vermeulen

Geboortedatum: 27 september 1997
Studie: Technische bedrijfskunde
Emmy houdt niet van stilzitten. Ze maakt regelmatig ritjes op haar longboard, ze hockeyt in Zeeland en daarnaast is ze altijd in voor een aantal drankjes op de kroeg. Ze is een harde werker en werkt dan ook hard voor haar studie en op de camping van haar ouders. Emmy staat altijd voor iedereen klaar. Als ze je haar wat beter leert kennen komt ze lekker los en komt haar humor al gauw naar boven.

Lichting 2018

Esmée Cerfonteijn

Geboorte: 25-06-1999
Studie: Biomedische Technologie
Esmée is een ambitieuze Biomedische Technologie studente. Naast het studeren gaat ze vaak fanatiek naar het sportcentrum om te sporten. Esmée is niet bang om een gesprek aan te knopen met iemand en ze maakt graag een praatje. Ze is een familiemens en in de weekenden gaat ze graag even terug naar Maastricht om haar familie en vrienden te zien. Esmée is een flapuit en dat zorgt vaak voor grappige situaties.

Laura Cornelissen

Geboorte: 27-12-1998
Studie: Technische Bedrijfskunde
Waar het feestje is, daar is Laura. Onder het motto ‘Bij zijn is meemaken’, is Laura altijd de eerste die zich aanmeldt om ergens aan mee te doen en ook vaak een van de laatste om naar huis te gaan. Ondanks alle feestjes en gezelligheid, gaat haar studie haar goed af en is ze al hard op weg om aan het eind van haar eerste jaar haar P te hebben. Verder is Laura iemand die bloedfanatiek is op het volleybalveld, maar ook daarbuiten en staat ze er altijd voor open om nieuwe mensen te leren kennen. Laura is een lieve meid, die altijd voor je klaar staat.

Yris van Dam

Geboorte: 31-03-1999
Studie: Scheikundige Technologie
Yris studeert Scheikundige Technologie aan de TU en is erg gedreven hierin. Ze weet overal motivatie uit te halen om door te blijven gaan. Plannen en alles combineren gaan haar dan ook makkelijk af. Daarnaast staat ze altijd klaar om anderen hierbij te helpen en advies te geven. Ook is Yris sportief en meerdere keren per week aan het sporten. Ook is Yris vaak op de dansvloer te vinden, zeker als haar favoriete liedjes gedraaid worden. Naarmate je Yris nog beter leert kennen, komt haar grappige kant naar boven.

Lichting 2019

Anouk van den Hoogen

Bibi de Jong

Maaike Jongmans

Sterre ten Velde

Iris van der Werf